KAPSALON HAIR IN TOWN // IJSSELSTRAAT 19 // ALPHEN AAN DEN RIJN

Kapper Alphen aan den Rijn

Voor een professionele kapper in Alphen aan den Rijn bent u bij Hair in Town aan het juiste adres. Eigenaar Annette Captein heeft al meer dan 34 jaar ervaring in haar vakgebied. Van het runnen van een bekende franchise organisatie in Gouda met 14 man personeel tot een nieuwe uitdaging. Hair in Town is dé kapper van Alphen aan den Rijn en omstreken. De salon is gevestigd in de IJsselstraat in Alphen aan den Rijn. Klein maar fijn maar met alle aandacht voor de klant. Ben jij op zoek naar een nieuwe professionele thuiskapper in Alphen aan den Rijn? Maak een afspraak via onze website. 

 

Behandelingen

Bij Hair in Town kunt u terecht voor diverse behandelingen. Of u wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen; Hair in Town denkt graag met u mee. Bovendien kunt u ook terecht voor speciale behandelingen, zoals bruidskapsels, permanenten en wenkbrauwen verven. Een kleinschalig kapsalon in Alphen aan den Rijn waar alle ervaring aanwezig is en dat tegen zeer scherpe prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak via onze website of neem contact op via: 0621977056. 

 

Producten en merken

Wij werken met verschillende mooie producten, zoals Maria Nila (vegan), Olaplex (vegan) om haar gezond te houden en kwetsbaar haar te herstellen. Ook hebben wij een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd, namelijk REF. Een exclusief kappersmerk voor de professionele kapper. 

 

Afspraak maken bij úw kapper in Alphen aan den Rijn 

Hair in Town is een kleinschalige, professionele kapper in Alphen aan den Rijn waar persoonlijkheid hoog in het vaandel staat. Alle aandacht voor de klant. Bekijk onze website voor meer informatie of maak een afspraak. Wij verwelkomen u graag in onze kapsalon in Alphen aan den Rijn.