KAPSALON HAIR IN TOWN // IJSSELSTRAAT 19 // ALPHEN AAN DEN RIJN

Over Hair in Town

Vanaf mijn 15e in het vak waar ik ben begonnen  in een salon Alphen aan den Rijn ongeveer 5 jaar. Daarna naar Gouda waar ik samen met collega’s, een Fransice organisatie groot gemaakt hebt door overal salons op te starten in Nederland. In 2008 heb ik zelf het vlaggenschip van Gouda overgenomen met 14 personeelsleden om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Na 8 a 9 jaar heb ik mijn salon weer verkocht aan een collega die dat weer met veel plezier door gezet heeft. Nu sinds kort mijn salon op de IJsselstraat 19 gevestigd. Klein maar fijn zullen we maar zeggen. Gesprek en behandelingen 1 op 1 en alle aandacht voor de klant.

Ik ben een kapster die alles heeft geleerd en niets te gek vind. Het knippen van Dames, Heren en Kinderen. Permanenten, föhnen, verschillende kleuringen: coupe soleil, balayage’s , kamkleuring, verf, wenkbrauwen verven, hoofdmassage’s en bruidskapsels

Eigenaar Annette heeft al ruim 34 jaar ervaring in haar vakgebied Door de jaren heen gewerkt als het opstarten van salon’s. Leidinggevende tot het runnen van een eigen salon met 14 medewerkers/collega’s. Na de verkoop van mijn salon zijn wij het vak niet vergeten maar wilde even wat anders. Het starten van een kledingzaak met veel plezier gedaan maar wilde toch mij met knippen bezig houden. En heb ik vanaf nu mijn mooie salon gerealiseerd op de IJsselstraat 19 in Alphen aan den Rijn